PENEMUAN TERBARU DARI PAKAR PERUBATAN BAKAL MENGEJUTKAN ANDA!

Rahsia Penyakit Kanser, Sakit Jantung, Darah Tinggi, Dan Kencing Manis Beransur Sembuh Seawal 1 Bulan Secara Semulajadi Tanpa Bahan Kimia Merbahaya Kini Dibongkarkan

x Tanpa Dadah

x Tanpa Diet

x Tanpa Senaman

LIHAT APA KATA PENGGUNA KAMI

BAGAIMANA ASHWAGANDHA KSM-66 MEMBANTU MENYELESAIKAN MASALAH MENGIKUT UJIAN KLINIKAL DARIPADA DOKTOR DAN PAKAR PERUBATAN?

Ujian klinikal menunjukkan salah satu komponen di dalam Ashwagandha iaitu withaferin membantu untuk membunuh fungsi sel kanser. Beberapa ujian klinikal lain juga menunjukkan bahawa ia membantu merawat beberapa jenis kanser iaitu kanser payudara, kanser paru2, kanser usus, kanser otak dan kanser ovari. Di dalam satu ujian klinikal, withaferin berjaya mengurangkan pertumbuhan kanser ovari sebanyak 70-80% dan juga menghalang sel kanser dari merebak ke organ lain.

RUJUKAN KAJIAN:

Avani R Vyas et al 2018 | Yukihiro Nishikawa et al 2015 | Kamel F Khazal et al 2014 | Palaniyandi Senthilnathan et al 2006 | Govidan Muralikrishnan et al 2010 | Edwin Chang et al 2016 | Sham S Kakar et al 2014 | Narendra Singh et al 2011

Di dalam satu ujian klinikal menunjukkan ia mampu mengurangkan kolesterol sebanyak 53% dan mengurangkan triglyceride (lemak dalam darah) sebanyak 45%. Di dalam ujian klinikal yang lain juga menunjukkan penurunan kolesterol dan triglyceride dengan ketara dengan penggunaan selama 60 hari. Kajian lain juga menunjukkan ia berkesan terhadap penurunan radangan yang membantu mengurangkan risiko sakit jantung.

RUJUKAN KAJIAN:
Jeremy Mikolai et al 2009 | Nishant P Visavadiya et al 2007 | Biswajit Auddy et al 2008 | Ashwinikumar A Raut et al 2012 | Vijay R. Thawani et al 2013 | B Andallu et al 2000 | Bakhtiar Choudhary et al 2015

Menurut beberapa ujian klinikal yang dijalankan oleh para doktor dan pakar perubatan, penggunaan Ashwagandha KSM-66 membantu menurunkan bacaan gula dalam darah hanya dalam masa 30 hari.

RUJUKAN KAJIAN:
Jonathan Gorelick et al 2015 | Ashwinikumar A Raut et al 2012 | B Andallu et al 2000 | Biswajit Auddy et al 2008 | Vijay R. Thawani et al 2013

Di dalam satu ujian klinikal mendapati bahawa penggunaan Ashwagandha berjaya menyelesaikan masalah obesiti, darah tinggi, kencing manis, masalah sistem pernafasan, penyakit berkaitan sel otak, dan demesia.

RUJUKAN KAJIAN:
Jonathan Gorlick et al 2015 | Taranjeet Kaur et al 2017 | Agatha Betsy et al 2012

MEMPERKENALKAN...

ASHWAGANDHA KSM-66

Ashwagandha atau nama saintifiknya iaitu withania somnifera adalah sejenis herba perubatan berasal dari India dan Afrika, dikenali sebagai Raja Herba oleh pakar nutrisi yang telah digunakan di seluruh dunia selama lebih daripada 3,000 tahun.

Ashwagandha KSM-66 pula adalah ashwagandha dengan “Medical Grade“, diambil daripada bahagian akarnya sahaja dan telah digunakan secara meluas bagi tujuan perubatan.

0
Pengguna Berpuas Hati Dengan Kesannya

TERBUKTI SECARA SAINTIFIK MELALUI UJIAN KLINIKAL

Lebih 1,269 ujian klinikal dijalankan ke atas Ashwagandha (withania somnifera) di universiti, jabatan kesihatan dan hospital oleh doktor dan pakar bertauliah di seluruh dunia di mana hasil ujian klinikal mereka direkodkan secara terperinci dan disahkan oleh United States National Library of Medicine.

"APA PERBEZAAN ASHWAGANDHA BIASA & KSM-66 DALAM PASARAN?"

ASTRAHERBS DI MEDIA

Dinobatkan dengan 5 anugerah berprestij di peringkat dunia, seperti:

"Herbal Industry Leader 2016"

dari Society for Ethnopharmacology

"Product Innovation in Botanicals 2014"

oleh Frost & Sullivan

"Best Botanical Ingredient 2013"

di Engredea / Natural Products Expo West, Anaheim, U.S.A

"Innovative Ingredient of the Year 2012"

di Panacea, Mumbai, India

"Innovative Ingredient of the Year 2012"

di Panacea, Mumbai, India

Baginda Rasulullah juga pernah bersabda:

HANYA DENGAN AMALKAN 2 KALI SEHARI

1-2 biji selepas sarapan pagi.
1-2 biji selepas makan malam.

Anda Akan Rasai Kesan Seperti Berikut:

Apa Yang Kami Mahukan Hanyalah Anda Dapat Kembali Sembuh Dan Kesihatan Anda Kembali Normal, Sama Seperti Pengguna Kami Sebelum Ini...

“Semalam saya rasa panas di kaki sebab makan macam2. Panas di kaki itu simptom orang yg ada kencing manis. Panas ya membahang. Saya ambil 2 biji, saya makan ubat herba ini tanpa kapsul. Kapsul tu saya buka dan terus kemam. Rasanya sikit2 pahit tapi sedap. Bagi saya pahit ni ubat. Selepas 5 minit rasa panas membahang di kaki tadi hilang dgn begitu cepat. Alhamdulillah. Sekarang bacaan gula dalam darah pun makin turun. Alhamdulillah”

 

Imam Nasir, 62 Tahun

Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.

 

Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.

 

Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.

 

Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.

 

Disahkan Selamat Untuk Diamalkan

Ashwagandha KSM-66 Sangat Berkesan...

Sehinggakan jika ia tak membantu anda tingkatkan tahap kesihatan anda dalam masa 60 hari…

Anda berhak dapat
100% jaminan pulangan wang!

Anda dapat jaminan sekuat ini kerana kami ada bukti & pengalaman membantu ramai pesakit yang mempunyai masalah SAMA SEPERTI ANDA sebelum ini dan berjaya membuktikan Ashwagandha

Anda boleh order dahulu sekarang di website ini dan hanya perlu bayar pada posmen ketika barang sampai. Maka tiada risiko barang anda tidak sampai.

ANDA TAKUT TAK DAPAT BARANG BILA DAH BUAT TEMPAHAN?

Takpe, jangan risau. Anda boleh guna pilihan COD (Cash On Delivery). Anda order je sekarang dalam website ni, dan bayar pada posmen bila barang anda sampai nanti.

Dapatkan SEKARANG pada harga Special Diskaun ini, klik button ‘Dapatkan Sekarang’ di bawah untuk tempahan.

Dapatkan SEKARANG pada harga Special Diskaun ini, klik button ‘Dapatkan Sekarang’ di bawah untuk tempahan.

DAPATKAN SEKARANG SEBELUM TERLAMBAT!

Soalan Lazim Dari Pengguna Sebelum Ini

Tiada kesan sampingan namun ia mempunyai ‘healing process’ (proses penyembuhan dalam tempoh yg singkat). Tidak digalakkan bagi wanita mengandung, menyusu, dan mereka yang mempunyai masalah hyperthyroid.

Tidak! Ashwagandha KSM-66 ini adalah herba perubatan, 100% organik dan tidak mengandungi apa-apa bahan yang merbahaya.

 

Boleh kerana kandungannya boleh memberikan tenaga kepada tubuh badan, bertindak sebagai penguat imun badan dan ia juga memberikan kebaikan kepada fungsi otak supaya lebih fokus, lebih efektif ketika melakukan tugas dan pelbagai lagi manfaat untuk badan dan otak.


Bergantung pada hari bekerja. Biasanya dalam 1- 3 hari (Semenanjung) dan 3-5 hari (Sabah dan Sarawak)

Tidak dinasihatkan untuk ibu mengandung atau menyusu untuk menggunakan Ashwagandha KSM-66.

Insya Allah berkesan. Setakat ni dah ramai testimoni kami yang berjaya kurangkan masalah kesihatan yang dihadapi.

Tidak. Untuk golongan yang diet, bersukan, bina badan, dan pelajar yang nak kuatkan memori juga boleh amalkan Ashwagandha KSM-66.

Boleh. Tapi anda harus jarakkan masa 1-2 jam selepas/sebelum untuk mengambil Ashwagandha KSM-66.

Kami akan pulangkan semula wang anda sekiranya langsung tak memberikan apa-apa perubahan dalam 60 hari.

ALL RIGHT RESERVED | PREVISION HOLDINGS SDN BHD (202101022078 (1422378-X))

2A-3, Jalan Puteri 2/5, Bandar Puteri, 47100 Puchong Selangor.

EMAIL : riezna.venture@gmail.com